Pehea e pane ai i nā ʻōlelo a nā mea kūʻai aku - ʻaʻohe mea a lākou e ʻōlelo ai!

Nā loiloi mea kūʻai aku

 

Nui nā ʻōlelo a nā mea kūʻai aku - maikaʻi kekahi, ʻino kekahi a ʻino kekahi.Mākaukau ʻoe e pane?

ʻAʻole wale nā ​​​​mea kūʻai aku e hoʻolaha i ko lākou manaʻo no nā hui, nā huahana a me nā lawelawe ma mua o ka wā.Heluhelu ʻia nā mea kūʻai aku i ka mea a lākou e ʻōlelo ai ma mua o ka wā.Ma kahi o 93% o nā mea kūʻai aku e ʻōlelo ana e pili ana nā loiloi pūnaewele i kā lākou hoʻoholo e kūʻai.

Hoʻololi koʻikoʻi nā loiloi pūnaewele i nā kūʻai hou a me nā kūʻai hou.Pono ʻoe e hoʻokelelakou a pau pono.

ʻOiaʻiʻo, makemake ʻoe e loaʻa nā loiloi maikaʻi a pau.Akā ʻaʻole ʻoe.No laila, he mea nui e mālama pono i nā loiloi maikaʻi ʻole a me nā loiloi maikaʻi ʻole a - inā ʻaʻole ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o - nā loiloi maikaʻi.

"ʻOiai ʻaʻole hiki i kāu ʻoihana ke hoʻomalu i ka mea a nā mea kūʻai aku e ʻōlelo nei e pili ana iā ʻoe ma ka Pūnaewele, hiki iā ʻoe ke hoʻomalu i ka moʻolelo"."Pehea ʻoe e koho ai e hui pū me nā mea kūʻai aku ma ka pūnaewele hiki ke hoʻololi i kahi loiloi maikaʻi ʻole i kahi hoʻololi maikaʻi i nā maka o kahi mea kūʻai hou e nānā ana i kāu ʻoihana a hoʻoholo e hoʻolimalima me ʻoe a i ʻole ka mea hoʻokūkū."

 

Pehea e pane ai i nā loiloi maikaʻi ʻole

ʻOiai makemake ʻoe e loaʻa nā manaʻo maikaʻi hou aʻe, ʻo kāu mau pane i nā loiloi maikaʻi ʻole ʻo ia ka mea i ʻoi aku ka maikaʻi.ʻO ka pane ʻoluʻolu a me ka manawa kūpono ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka mea i loaʻa i ka loiloi maikaʻi ʻole pinepine ma mua o ka hoʻoponopono ʻana i nā pōʻino mua.

Manaʻo e like me kēia mau ʻanuʻu:

  1. Paʻa iā ʻoe iho.Mai lawe pilikino i ka hoʻohewa ʻana, a i ʻole hiki iā ʻoe ke noho mālie i kāu pane ʻana.ʻOiai ʻo ka palaka, ka hewa a i ʻole ka wahaheʻe pololei, ʻo ka mea e pane i nā loiloi pūnaewele maikaʻi ʻole pono e noho mālie a ʻoihana ma mua a i ka wā o ka pane.
  2. Mahalo iā ʻoe.He mea maʻalahi ke ʻōlelo mahalo ke hoʻomaikaʻi mai kekahi iā ʻoe.ʻAʻole maʻalahi ka wā e paʻi ai kekahi iā ʻoe.Akā he 100% pono.Hiki iā ʻoe ke mahalo i kekahi no ka ʻike e loaʻa iā ʻoe.He mea maʻalahi kēia, a e hana ia i ka leo kūpono no kāu hoʻololi: "Mahalo iā ʻoe no kāu manaʻo, e Mr. Customer."
  3. E kala mai.ʻOiai ʻaʻole ʻoe e ʻae i ka loiloi maikaʻi ʻole a i ʻole ka hoʻopiʻi ʻana, ʻo ke kala ʻana e mālama i ka maka me ka mea kūʻai aku a me ka mea heluhelu i ka loiloi loiloi ma hope.ʻAʻole pono ʻoe e kuhikuhi i kahi manawa kūpono a i ʻole hanana.E ʻōlelo wale aku, "E kala mai ʻaʻole kāu ʻike ka mea āu i manaʻo ai."
  4. E hooikaika.E hoʻopaʻa i kāu kalahala me kekahi hana paʻa.E haʻi i nā mea kūʻai aku pehea ʻoe e hoʻoponopono ai i ka pilikia i ʻole e hana hou.E uku iā lākou inā he pohō.
  5. Hoʻokuʻu i ka pilina.I ka pane ʻana i nā loiloi maikaʻi ʻole, e hoʻāʻo ʻAʻole e hoʻokomo i kāu ʻoihana a i ʻole ka inoa huahana a i ʻole nā ​​kikoʻī e hōʻemi i ka manawa e huli ai ka loiloi i nā hopena hulina pūnaewele.

Pehea e pane ai i nā loiloi maikaʻi

He mea paʻakikī paha ka pane ʻana i nā loiloi maikaʻi - ma hope o nā mea āpau, ʻōlelo nui nā manaʻo maikaʻi.Akā, he mea nui e hōʻike i nā mea kūʻai aku e lohe a mahalo iā lākou.

  1. Mahalo iā ʻoe.E hana me ka hoʻemi ʻole i kāu mea i hana ai.Kākau, “Mahalo.Hauʻoli nui mākou ua hauʻoli ʻoe” a i ʻole “Mahalo.ʻAʻole hiki ke hauʻoli i ka hana maikaʻi loa iā ʻoe” a i ʻole “Mahalo.Mahalo mākou i nā hoʻomaikaʻi.
  2. E hana pilikino.E hoʻohui i ka inoa o ka mea hoʻopuka i kāu pane i mea e maopopo ai he kanaka maoli ʻoe – ʻaʻole he pane ʻakomi.Eia kekahi, hiki i ka hoʻopilikino ke hoʻomau i ka mea haʻi'ōlelo ma ke ala maikaʻi.
  3. E hoʻonui i kāu SEO.E hoʻokomo i ka inoa o kāu ʻoihana, kahi huahana a i ʻole nā ​​huaʻōlelo koʻikoʻi i kāu mau pane e hoʻoneʻe i nā loiloi maikaʻi i nā hulina pūnaewele no kāu ʻoihana.Laʻana: “Mahalo iā ʻoe, @DustinG.Hauʻoli nui mākou ma ʻaneʻi @CyberLot hauʻoli ʻoe me ka #PerformanceCord.E haʻi mai iā mākou inā he mea ʻē aʻe e hiki iā mākou ke kōkua iā ʻoe.
  4. Hoʻohui i kahi kelepona i ka hana.ʻAʻole pono ʻoe e hana i kēia i nā manawa a pau, akā maikaʻi ke kuhikuhi ʻana i kahi mea ʻē aʻe e pili ana i kā lākou makemake.No ka laʻana, "Mahalo hou.Makemake paha ʻoe e nānā i kā mākou papahana kūpaʻa e loaʻa i kekahi mau pōmaikaʻi hou aʻe!

 

Kope mai ka Pūnaewele Pūnaewele


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-17-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou