3 mau ala e hana ai i ka ʻikepili maikaʻi aʻe no nā mea kūʻai aku

cxi_195975013_800-685x435

ʻAʻole hiki i nā mea kūʻai ke hauʻoli i kāu ʻike a hiki i ko lākou hoʻoholo ʻana e hui pū me kāu ʻoihana.ʻO ka ʻike nui e hoʻopili iā lākou.

Eia nā kī ʻekolu e hana a hoʻopuka i nā ʻike maikaʻi aʻe, mai ka poʻe loea ma Loomly:

1. Hoʻolālā

"Makemake ʻoe e hoʻolālā i kāu ʻike ma mua o kou noʻonoʻo ʻana e pili ana i ka paʻi ʻana," wahi a Loomly CEO Thibaud Clément."He aha kāu e paʻi ai i ka lā aʻe, i ka pule aʻe a i ʻole hoʻokahi mahina - kōkua ia i ke kūkulu ʻana i kahi kiʻi hōʻailona."

Manaʻo ʻo Clément iā ʻoe e hoʻoholo i ka mea āu e makemake ai e hoʻolaha a i ka wā hea.Inā hoʻokahi wale nō kanaka nāna e kākau i ka ʻike no kāu pāpili kaiapili, blog, pūnaewele a me nā mea ʻē aʻe, hiki iā ia ke kākau i nā pūʻulu ma nā kumuhana e kahe like ana.

"Hiki iā ʻoe ke hoʻoheheʻe i kāu mau wai hoʻomohala a hana nui ʻia," wahi a Clément.

Inā komo kekahi poʻe i ke kākau ʻana i ka ʻike, makemake ʻoe i hoʻokahi kanaka e hoʻonohonoho i nā pou a me ka nānā ʻana i nā kumuhana i hoʻokō lākou i kekahi i kekahi - a ʻaʻole hoʻokūkū kekahi i kekahi.

Makemake ʻoe e hōʻoia i ka ʻike e hahai ana i ke ʻano like a hoʻohana i ka ʻōlelo like ke kuhikuhi ʻana i kāu huahana a i ʻole nā ​​​​lawelawe.A hiki iā ʻoe ke hana a hoʻouna i nā ʻike e kūlike me nā huahana a lawelawe paha āu e hoʻolaha nei.

 

2. Hoʻopili

"ʻAʻole he hana hoʻokahi kanaka," wahi a Clément.

E noi i ka poʻe loea huahana e hana i ka ʻike ma nā hiʻohiʻona maikaʻi e hiki i nā mea kūʻai ke hoʻāʻo a i ʻole nā ​​hana a lākou e hoʻohana ai e hoʻonui i kā lākou kūʻai.E kiʻi i nā mea kūʻai aku e kaʻana like i ka ʻike ʻoihana.E noi iā HR e kākau e pili ana i nā hana hana e pili ana i nā mea a pau.A i ʻole e noi i ka CFO e kaʻana like i nā ʻōlelo aʻoaʻo pehea e hiki ai i nā ʻoihana a me nā kānaka ke hoʻomaikaʻi i ke kahe kālā.

Makemake ʻoe e hāʻawi i nā mea kūʻai aku e hoʻomaikaʻi i ko lākou ola a me nā ʻoihana - ʻaʻole wale ka ʻikepili e hoʻolaha ana i kāu ʻoihana, nā huahana a me nā lawelawe.

"Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā nuances kikoʻī i ka ʻike," wahi a Clément."Hoʻonui ia i ka maikaʻi o ka ʻike a hoʻonui i kou ʻike."

 

3. Ana

Makemake ʻoe e hoʻomau i ka hōʻoia i ka pili ʻana o kāu ʻike.ʻO ke ana ʻoiaʻiʻo inā e kaomi ana nā mea kūʻai aku a pili pū me ia.Manaʻo a kaʻana like lākou?

"Maikaʻi paha ka manaʻo, akā inā ʻaʻole pili ka poʻe, ʻaʻole pono ia," wahi a Clément."Makemake ʻoe e ana i kāu hoʻokō i nā pahuhopu āu i hoʻonohonoho ai."

A ʻo ia pahuhopu ka hoʻopaʻa ʻana.Ke ʻike ʻoe i ke komo ʻana, "e hāʻawi hou aku iā lākou i kā lākou makemake," wahi āna.

Kope mai ka Pūnaewele Pūnaewele


Ka manawa hoʻouna: Iulai-14-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou