Honi Kiss Me piha holographic paʻi a me ka ʻeke hoʻomaʻemaʻe noʻonoʻo makeup pouch paʻa ʻeke nani ʻeke liʻiliʻi huakaʻi cosmetic wristlets

ʻO ka wehewehe pōkole:

'ikamu NO.: 2838 ʻeke hoʻonani
Mea: PVC
kala: ʻalani/ʻulaʻula/ʻulaʻula
Nui: 230*155*75MM
Packaging: ʻeke 1pcs / OPP
GW : 4.17KGS
NW: 3.37KGS
CBM: 0.08
20 GP Ka nui: 15600 pcs
40 GP Ka nui: 33600 pcs
FOB Port:XiaMen
Uku: Na TT
Hoʻouna: 20-45 mau lā
Nā Mākeke Kūʻai Nui: ʻEulopa, ʻAmelika ʻĀkau, ʻAmelika Hema, Oceania, ʻAsia
Nā mea hoʻohana: ʻeke hoʻonani


Huahana Huahana

Huahana Huahana

Hoʻolālā ʻia kēia mea hoʻonaninani Ca-Mei e mālama a hoʻonohonoho i ka pulupulu, lipsticks, ʻoki, mascara, ʻala a me nā mea hana hoʻonaninani ʻē aʻe.Holo mālie ka zipper, a maikaʻi ka mea PVC akā ʻaʻole nui.Honi iaʻuhoʻolālā a me ka waihoʻoluʻu, nā ʻeke liʻiliʻi kūpono no nā poʻe o nā makahiki āpau.Hiki ke lawelawe ʻia e like me ka lawe ʻana i nā ʻeke, nā pahu aniani a me nā ʻeke kōkua, e hoʻokō i kāu mau pono i ka nui loa.

Mea Pono- Hana ʻia me ka PVC wai ʻole kiʻekiʻe a me ka polyester lining i loko, humuhumu maikaʻi ʻia, me ka paʻa paʻa a maʻalahi no ka ʻeke maʻalahi.

waiwai nui-Nui: 220 * 140 * 115MM, keʻano rectangle.Hoʻopaʻa i ka wā i hoʻopaʻa ʻia, hoʻokomo maʻalahi i kāu ʻeke kula, ʻeke ʻeke a me ka pahu pōkole.ʻO ka waiwai nui, hele mai me 1 mau ʻeke zipper nui a hiki iā ʻoe ke ʻike maʻalahi ma o kāu mau waihona a me nā lako.

Hana Hana lima- Loaʻa iā ia kahi hoʻolālā hana, maʻalahi a me ka mea hoʻohana.Me kona nui paʻa, hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano he ʻeke i loko o ka ʻeke, a ʻo ka lanyard wrist pono e lawe a maʻalahi i ka lawe lima.

Kaulana naʻe maʻalahi- Hele mai me ka wahi kūpono no ka mālama ʻana i nā mea make-up, nā hale lole a me nā lako ʻē aʻe i kēlā me kēia lā.Nui ka nui e paʻa ai i kāu kelepona paʻa, ka panakō mana, nā kaula, nā pepeiao a me nā mea āpau āu e nalowale ai i loko o kekahi mau ʻeke a i ʻole ma lalo o kāu mau ʻeke.

Nā kala like ʻole-Loaʻa iā mākou 3 mau kala like ʻole e koho ai (ʻokoʻa, a i ʻole ʻulaʻula, ʻulaʻula, ʻalani) no laila e hele, koho i kāu punahele a lawe i kou honua me ka leʻaleʻa ikaika!

Hoʻolālā Multifunctional- Hoʻolālā ʻia e hoʻohana ʻia i nā ʻano like ʻole ma ka makemake.He kūpono no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā, e like me ka ʻeke hoʻomaʻemaʻe, ka ʻeke toiletry, ka pahu peni, ka mea hoʻonohonoho huakaʻi, ka paʻa ahiahi.ʻO ka mea hoʻohana hou kūpono e hoʻomaʻamaʻa i kou ola a hoʻōla i kou lole!

Kaʻina hana ʻenehana- Pīla hoʻāʻo Prenatal–Oki ʻana i nā mea hana–Hoʻokuʻu i nā mea–Hui–Paʻi

Ka hoomalu maikai- Hoʻopaʻa pono nā mea waiwai- Nānā QC haʻawina- Ka nānā ʻana i ka mea nānā mea hana- Ka nānā luna hoʻopau i ka nānā ʻana i ka luna hale kūʻai- nānā AQL








  • Mua:
  • Aʻe:

  • E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou

    E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

    E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou